CGCX - Singapur Merkezli Sigortalı Hibrit Platform

Yeniden Merhaba!
Projenin adına baktığımız zaman ilginç ve komplike bir platformla karşılaşacağımızı düşünüyoruz. Fakat aslında durum oldukça basit. Hadi başlayalım :)
CGCX Nedir?
Son dönemlerde kripto paralar ve blockchain teknolojisinin gelişmekte olan ülkelere ne kadar katkısı olduğunu hepimiz gözlemliyoruz. Bazı ülkeler bu sektörde oldukça hevesli, hem devlet destekleri hem de o ülkede yaşayanların ilgisi ülkenin kalkınmasına uzun vadede çok faydalı olacak. Hem halkın ekonomik özgürlüğünü kazanabilmesi hem de devletin gelişmekte olan ülkeler sınıfından çıkıp gelişmiş ülkeler sınıfında yer alabilmesi için blockchain büyük önem arz ediyor.
Singapur da bu ülkelerden biri. Birçok proje, birçok fikir bu ülkeden çıkıyor ve bunlar arasında başarıyı yakalayabilen projeler de var.
CGCX, yani uzun adı ile Calfin Global Crypto Exchange, Singapur'da yapılan ilk sigortalı hibrit kripto platformu olarak kendini tanıtıyor.
CGCX ile kripto paralar arasında trade yapılabilecek. Bitcoin(BTC), Ethereum(ETH), Ripple(XRP), Bitcoin Cash(BCH), Litecoin(LTC) ve NEO gibi bilinen coinler bu platform üzerinde yer alacak. Ayrıca kripto paralar ile fiat arasındaki dönüşümü de bu borsa ile yapabileceğiz. Bu özellik birçok borsada yer almadığı için CGCX'i öne geçirebilecek bir detay. Çoğu kişi trade yaptığı platformdan Tether, Bitcoin ya da Ethereum gibi birimlere geçiş yaptıktan sonra fiat dönüşümü yapabileceği borsalara para gönderiyor. Bu da hem zaman kaybına hem de fazladan ödenen transfer ücretlerine neden oluyor.
32748717_1878234748888335_7360709480096464896_o.png
Platform üzerinde bazı şirketler ile ortaklık da yapılacak. Bu şirket ya da firmalardan birine ödeme yapmanız gerektiğinde bunu kripto paralar ile yapabileceksiniz. Ayrıca CGCX tokenleri ile ödeme yaptığınızda bu ticari faaliyeti de indirimli bir şekilde gerçekleştirmiş olacaksınız.
CGCX'in vaatlerine baktığımız zaman diğer birçok projede de gördüğümüz gibi akıllı kontratlar, şeffaflık, güvenlik, hızlı işlem, 7/24 ticaret yapabilme imkanı gibi birçok detayı bize sunuyor. Düşük maliyetle, düşük transfer ücretleri ile ticaret yapmak ve doğrudan fiata geçiş yapma imkanı ile ilerleyen dönemlerde adından çok söz ettirebilecek bir proje olduğunu söyleyebilirim.
Eğer ekip vaatlerini yerine getirirse, arayüzü başarılı, sade ve keyif verir bir halde olursa, müşteri dostu bir politika izlerlerse oldukça popüler bir platform olarak karşımıza çıkabilir. Yüksek hacimlere ulaşabilirler ve belki de en iyiler arasında CGCX'i de görebiliriz.
cgcx6.png

Token Satışı
CGCX projesi ile CGX kısa adı ile bir token elimize geçecek. Diğer çoğu tokende olduğu gibi bu token de ERC-20 tabanlı bir token olarak karşımıza çıkıyor. Fiyat olarak ise 1 ETH = 8500 CGX'e denk gelecek.
ICO ön satışlar ile 1 Mayısta başladı ve 30 Temmuz 2018'de sona erecek. Toplam 2 milyar CGX dolaşımda olacak, yatırım yapmak isteyenlerin Ethereum ya da Bitcoin ile ödeme yapabileceği belirtiliyor.
Softcap olarak 5 milyon dolar, Hardcap olarak 1.000.000.000 CGX belirlenmiş.

Yol haritası:
cgcx-road.png

CGCX'i sosyal medyada;
Facebooktan takip için: https://www.facebook.com/CGCXofficial/
Twitterdan takip için: https://twitter.com/CGCXofficial
Telegram için: https://t.me/cgcxofficial
Bitcointalk için: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3360185.0
Bitcointalk Bounty için: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3440704
Website için: https://www.cgcx.io/
Whitepaper için: https://www.cgcx.io/wp-content/uploads/2018/05/Whitepaper.pdf
Lightpaper için: https://cgcx.io/wp-content/uploads/2018/04/NEW-CGCX-Lightpaper.pdf
adreslerinden takip edebilirsiniz.
Bitcointalk User Name: xzone

Tekrar görüşünceye dek, hoşça kalın!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Airpod - Uyku Kapsülleri Teknolojisi

Redcab - Ulaşım Sektöründe Yeni Bir Soluk!

Property Coin - Blokchain ve Emlak Sektörü!