Redcab - Ulaşım Sektöründe Yeni Bir Soluk!

Capturebanner.JPG
Redcab Nedir?
Öncelikle uzun zamandır keyifsiz geçen piyasaların durumu, ico yapan projelerin başarısızlıkla sonuçlanmaları, scam çıkan projeler gibi nedenlerle uzun zamandır blog yazılarımıza ara vermiştik. Piyasaların yeniden toparlayıp toparlamayacağı bir muamma, belki birkaç yıl boyunca keyifsiz geçen bir sürece dahil olabiliriz ama yine de yatırım yapmak ve yatırımları takip etmek hem bilgilerimizin güncel kalmasını sağlıyor hem de kripto paralara ve blockchain teknolojisine olan bağlılığımızı tekrar ortaya koyuyor.
Bu nedenle ara ara da olsa yazılarımıza devam edeceğiz.
Redcab uzun zamandır başarısına ortak olamadığımız projelerden sonra nefes aldırabilecek bir proje. Bu düşüncemin sebebi ise şu ana kadar geçen dönemde azımsanamayacak miktarda para toplamış olması.
Çok sayıda fanı olmayan bu projedeki ilerleyişin "organik" kişiler tarafından yapıldığını söyleyebiliriz.
Proje kapsamında Google Play ve App Store destekli bir mobil uygulama bulunuyor. Bu uygulama aracılığıyla bulunduğunuz konum ve gitmek istediğiniz konum arasındaki rotayı en uygun hangi araç ile gidebileceğinize blockchain teknolojisi desteğiyle erişebileceksiniz. Sistem tabi ki "merkezsiz" bir sistem olacak.
Capturetoken distribution.JPG
Daha önce de karşılaştığımız bazı projelerde olduğu gibi RedCabte de artı olarak görebileceğimiz bir durum var. Uygulamayı oluşturan şirket daha önce de aktif bir şekilde bu uygulamayı yaratmış - kullanmış ve gerçek bir uygulama ile karşılaşıyoruz.
Daha önce tanıtımını yaptığımız ve aylarca ilerleme gösteremeyen bazı araç kiralama uygulamaları ile bir tutmamak gerekiyor :)

Token Satışı
Redcab projesi ile REDC kısa adı ile bir token elimize geçecek. Diğer tokenlerde olduğu gibi bu token de ERC-20 tabanlı bir token olarak karşımıza çıkıyor. Fiyat olarak ise 1 ETH = 2333 REDC'e denk gelecek.
ICO 22 Haziranda başladı ve Ağustos 2018'de sona erecek. Toplam 100.000.000 REDC dolaşımda olacak, yatırım yapmak isteyenlerin Ethereum ile ödeme yapabileceği belirtiliyor.
Softcap olarak 2143 Ethereum, Hardcap olarak 24529 Ethereum belirlenmiş. Minimum yatırım tutarı ise 0.1 Ethereum.
Redcab'in girmesinin planlandığı borsalar aşağıda yer alıyor:
1_966mZeGNyL4PYd1uf8zNkA.jpeg
Projenin bazı ortakları ise şu isimler:
1_LY2oh6Qommu5NBXtRZIi6w.jpeg

Redcab'i sosyal medyada;
adreslerinden takip edebilirsiniz.
Bitcointalk User Name: xzone
Tekrar görüşünceye dek, hoşça kalın!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Airpod - Uyku Kapsülleri Teknolojisi

Property Coin - Blokchain ve Emlak Sektörü!